Levering binnen 1 á 2 werkdagen

Energiezijnige airco's

Breed assortiment

In onze webshop zit jij helemaal goed als je een Mundo Clima mobiele airco zoekt. Airco-Comfort beschikt over een ruim assortiment verplaatsbare airco’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Je hebt bij ons de keuze uit uiteenlopende merken en prijsklassen. Via onze filters vind je eenvoudig een mobiele airco die aan jouw eisen voldoet, bijvoorbeeld van het merk Mundo Clima.


Wil je een airco bestellen?

Bekijk ons assortimentDe Mundo Clima mobiele airco heeft diverse functies

Een Mundo Clima mobiele airco is een milieuvriendelijke airco die zorgt voor verkoeling bij jou op locatie. Wanneer de zomerperiode is aangebroken, houd jij het hoofd koel met deze gebruiksvriendelijke airco. Echter kun je deze mobiele airco ook in de winter inzetten! Mobiele airco’s van Mundo Clima kunnen namelijk ook ruimten verwarmen, ontvochtigen en ventileren, dus zijn ze het hele jaar door nuttig voor schone lucht in huis. Maak hierbij ook gebruik van een luchtreiniger, zodat de lucht wordt gefilterd en jouw airco altijd schone lucht verspreidt. Indien je nog geen luchtreiniger hebt, vind je deze bij onze airco-accessoires.

Voorzie jezelf van verkoeling en plaats een bestelling

Heb je interesse in een airco die zowel verwarmt als verkoelt? Dan is de mobiele airco van Mundo Clima precies wat je zoekt, maar ook de airco’s van Hisense zijn hiervoor geschikt. Welke airco jouw voorkeur ook heeft, zorg dat je snel voorzien bent van verkoeling. Rond jouw bestelling af in onze webshop en wij zorgen dat jouw airco snel bij jou op locatie wordt afgeleverd. Is het prijskaartje belangrijk voor je? Bekijk dan onze koopjeshoek voor mobiele airco’s tegen scherpe prijzen. Voor verdere vragen neem je contact met ons op via +31 6 39747065 of info@airco-comfort.nl.