Levering binnen 1 á 2 werkdagen

Energiezijnige airco's

Breed assortiment

Zoek je naar manieren om verkoeling in huis te brengen en wil je een mobiele airco kopen, bijvoorbeeld van een gerenommeerd merk als Carrier? Dan zit je helemaal goed in de webshop van Airco-Comfort. Wij hebben uitstekende airco’s in ons assortiment, die ook nog eens erg makkelijk te bedienen zijn. Met een verplaatsbare airco ben jij helemaal klaar voor de warmste periode van het jaar!


Wil je een airco bestellen?

Bekijk ons assortimentMet een mobiele airco van Carrier kun je ruimten zowel verkoelen als verwarmen

Lig je vaak ’s nachts wakker vanwege de hitte? Of is het bij jou op de werkvloer altijd enorm heet en kun je jezelf daardoor moeilijk concentreren? Met een mobiele airco van Carrier is dit verleden tijd. Deze airco is in staat om grote ruimten te verkoelen en werkt tevens zeer energiezuinig. Een Carrier mobiele airco is bovendien multifunctioneel, want je kunt zelfs de lucht in jouw pand verwarmen met de airco.

Bestel jouw airco en profiteer van onze goede leveringsvoorwaarden

Wil jij graag een airco van het merk Carrier kopen in onze mobiele aircoshop? Plaats dan direct een bestelling en je hebt jouw airco in maximaal twee werkdagen al binnen. Heb je vragen over onze producten of over de leveringsvoorwaarden? Stel ze dan gerust aan ons. Hiervoor neem je contact met ons op door te bellen naar +31 6 39747065 of e-mailen naar info@airco-comfort.nl.