Levering binnen 1 á 2 werkdagen

Energiezijnige airco's

Breed assortiment

Indien je behoefte hebt aan verkoeling, ontdek dan de mogelijkheden van Hisense mobiele airco’s! Deze airco’s brengen jou de nodige verkoeling. Of je nu thuis op de bank zit of een vergadering hebt op kantoor, met een mobiele airco maak jij het aangenaam voor iedereen in de ruimte. Airco-Comfort is de webshop als je op zoek bent naar verkoelingstoepassingen en wij bieden diverse mobiele airco’s van het merk Hisense aan, dus je hebt keuze genoeg bij ons.


Wil je een airco bestellen?

Bekijk ons assortimentMultifunctionele Hisense mobiele airco’s vind je hier

De zomers worden steeds warmer in Nederland en daarom is het belangrijk dat we het hoofd koel houden. Hisense mobiele airco’s helpen hierbij. Deze energiezuinige airco’s zorgen voor verkoeling bij jou op locatie, ongeacht of het een winkel, woonkamer, kantoor, werkplaats of andere ruimte betreft. De mobiele airco’s van Hisense hebben echter nog veel meer functies. De airco’s kunnen de ruimte voor je ontvochtigen, ventileren en zelfs verwarmen. Het is kortom een multifunctionele airco die ook nog eens erg gebruiksvriendelijk is.

Rond je bestelling af

Breng direct een bezoek aan onze webshop als je een van onze Hisense mobiele airco’s wilt bestellen. Hier vind je tevens airco’s van andere merken, bijvoorbeeld Western of Aspen. Rond jouw bestelling direct af en je hebt jouw nieuwe airco al in maximaal twee dagen binnen! Indien je nog vragen hebt, kun je de FAQ’s bekijken of ons direct benaderen via +31 6 39747065 of info@airco-comfort.nl.