Levering binnen 1 á 2 werkdagen

Energiezijnige airco's

Breed assortiment

Om jouw woning of bedrijfspand optimaal te verkoelen, wil je het liefst gebruikmaken van een energiezuinige mobiele airco. Je zorgt hiermee voor aangename temperaturen, zonder veel energie te gebruiken. Een dergelijke airco schaf je aan bij Airco-Comfort. Wij zijn gespecialiseerd in energiezuinige mobiele airco’s, die je in iedere gewenste ruimte neerzet.


Wil je een airco bestellen?

Bekijk ons assortimentEen energiezuinige mobiele airco is in diverse merken verkrijgbaar

In ons assortiment vind je diverse airco’s die koelen, maar ook enkele die je gebruikt om de ruimte te verwarmen. Doordat iedere mobiele airco uit onze voorraad beschikt over een A of A+ energielabel, weet je zeker dat je over een energiezuinige airco beschikt. Je vindt in onze webshop airco’s die sterk variëren qua prijs. Wij hebben standaard mobiele airco’s in ons assortiment, maar ook extra voordelige modellen in onze koopjeshoek. Heb je een voorkeur voor een bepaald merk energiezuinige mobiele airco? Dan is de kans groot dat je deze vindt bij ons. Wij hebben onder meer de volgende merken in huis:

Laat je adviseren door onze vakmensen

Weet je niet zo goed welke energiezuinige airco je wilt kopen? Laat je dan adviseren door een van onze medewerkers. Wij maken gebruik van korte lijnen en vertellen je graag meer over de airco’s uit ons assortiment, zodat jij altijd de juiste mobiele airco bestelt. Voor verdere vragen neem je eenvoudig contact met ons op via +31 6 39747065 of info@airco-comfort.nl.