Levering binnen 1 á 2 werkdagen

Energiezijnige airco's

Breed assortiment

Om jouw woning of bedrijfspand optimaal te verkoelen, wil je het liefst gebruikmaken van een energiezuinige mobiele airco. Je zorgt hiermee voor aangename temperaturen, zonder veel energie te gebruiken. Een dergelijke airco schaf je aan bij Airco-Comfort. Wij zijn gespecialiseerd in energiezuinige mobiele airco’s, die je in iedere gewenste ruimte neerzet.


Wil je een airco bestellen?

Bekijk ons assortimentMet een Aspen mobiele airco verkoel jij iedere ruimte die je maar wilt

Wij voorzien jou graag van de juiste verkoeling via makkelijk te bedienen toepassingen. De Aspen mobiele airco is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een energiezuinige mobiele airco die je eenvoudig verplaatst via de wieltjes aan de onderkant. Deze airco is geschikt voor de meest uiteenlopende ruimten. Van vergaderruimten tot slaapkamers en van kantoren tot werkplaatsen; je verkoelt ze eenvoudig met een mobiele airco van Aspen.

Bekijk ons ruime assortiment

Heb je al een airco, maar heb je nog accessoires nodig voor jouw airco? Die bestel je eveneens bij ons. Bekijk direct ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig een airco of de accessoires die je nodig hebt. Je vindt hier diverse mobiele airco’s van het merk Aspen, maar bijvoorbeeld ook van Western en vele andere merken. Er zijn zelfs airco’s verkrijgbaar die zowel verkoelen als verwarmen! Wil je niet te veel uitgeven aan een airco? Wellicht vind je dan een airco naar wens in onze koopjeshoek. Indien je nog vragen hebt, stel je ze via +31 6 39747065 of info@airco-comfort.nl.